O NAMA

O NAMA

MediLink d.o.o. je privatno preduzeće osnovano 2000. godine stranim ulaganjem. Preduzeće trenutno broji 5 zaposlenih, naš tim sačinjavaju dokazani i stručni kadrovi, sa iskustvom u grafičkom dizajniranju, kreiranju i optimizaciji web stranica i internet oglašavanju, skupljanju i obradi podataka, kreiranju baza podataka i računovodstvenih usluga, te izradi marketinških strategija, promocija, brendiranju i outdoor oglašavanju.

Vrlo bitna činjenica za mnoge naše klijente je to što nudimo kompletnu uslugu. To praktično znači da ne morate lutati od jedne dizajnerske firme do druge da biste dobili potpuno kvalitetan krajnji rezultat. Pored usluga iz domena web dizajna našim klijentima nudimo usluge dizajna vizit-karti, brošura, kataloga, oglasa, billborda, plakata, flajera, naljepnica, memoranduma, faktura i ostalih usluga vezanih za dizajn i marketinško predstavljanje usluga ili proizvoda.

Od decembra 2009. godine MediLink d.o.o. je zastupnik kanadske korporacije Smart Technologies, jednog od vodećih svjetskih proizvođača interaktivnih tabli i programskih rješenja vezanih za virtuelnu učionicu, te programskih rješenja za bolju interakciju i saradnju namjenjenih preduzećima i vojsci. Više informacija o mogućnostima interaktivne SMARTBoardTM table i pripadajuću tehničku dokumentaciju, kao i ostale proizvode kompanije možete pronaći na internet prezentaciji kompanije SMART Technologies, Inc.